JAG Services

JAG Services is een ervaren organisatie in arbeidsmarktbemiddeling. We combineren persoonlijk contact met bestaande wervingsmethoden en vooral ook sociale netwerken. Dat maakt ons creatief en innovatief in arbeidsmarktbemiddeling.

JAG Services – Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit werving- en selectie, en ook kunnen wij kandidaten voor u detacheren of uitzenden. We zijn mobiel en gebruiken alle moderne communicatie middelen als skype, whatsappvideo etc. en werken landelijk. Daarom kunnen we organisaties bedienen zonder belemmering van vestigingsplaats. Hetzelfde voordeel bieden we kandidaten omdat we weten hoe lastig afspraken voor een nieuwe baan te combineren zijn met een bestaande baan.

JAG Services 

Bedrijven schakelen ons graag in wanneer zij ons enthousiasme hebben geproefd. We willen nu eenmaal graag ons vak uitoefenen en dat laten we merken. Ook kandidaten waarderen onze inzet en eerlijkheid. We beseffen dat een nieuwe baan veel meer is dan een volgende stap in een carrière.

Visie

JAG Services wil behoren tot de beste dienstverleners op het gebied van arbeidsbemiddeling voor middelbare en hogere functieniveaus. Oprechte aandacht en interesse voor kandidaten en opdrachtgevers staat hiervoor centraal. De basisvoorwaarden daarvoor zijn gelijkwaardigheid, duurzame relaties, plezier in het werk en het optimaal benutten van aanwezig talent. 

Werkwijze

JAG Services staat voor Afspraak is Afspraak, we doen altijd wat we beloven. We geloven in eerlijkheid en oprechtheid. En we zijn gedreven, we hebben passie voor ons vak. Wij maken dan ook altijd heldere afspraken en komen deze dan ook na.

Jolanda Groenewoud: “Schaarste vraagt om creativiteit”

Oprichter en eigenaar van JAG Services is Jolanda Groenewoud. Wil je meer weten over Jolanda Groenewoud klik dan hier.