Engineer – service monteur – mechatronica – elektrotechniek

Voor een klant in regio Eindhoven zoeken wij een zelfstandige engineer. Die (vaak) vanuit huis naar de klanten gaat en zich bezig houd met het zelfstandig implementeren en het documenteren van projecten en/of installaties. Dit kunnen onder andere etiketteersystemen zijn of codeer/label systemen. Je zorgt voor health checks, onderhoud en preventief onderhoud bij klanten, lost remote en/of on site storingen op bij klanten en zorgt hierdoor voor een optimale service verlening aan de klanten. Daarnaast biedt je een (technische) ondersteuning aan andere collega’s binnen de organisatie en zorg je voor een adequate documentatie van projecten, installaties en configuraties.

Wat vragen zij:
Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau. Het liefst in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica.
• Als je kennis hebt en ervaring met H.M.I. systemen (heating, airco, ventilation) en P.L.C. besturingstechnieken is dat een pre
• Je hebt bij voorkeur kennis van pneumatische technieken, WLAN technieken en vaste lijn scanning.

Wat bieden zij:
Vast contract, vast salaris, auto van de zaak, mobiel etc. Een uitgebreid inwerktraject, waarin je alle afdelingen van dichtbij leert kennen en toegang krijgt tot een intranet vol webinars en case-studies. Aangezien je meestal vanuit huis vertrekt naar de klanten is het niet noodzakelijk in de regio Eindhoven te wonen.